Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Zimsko srečanje s starši v oddelkih 1. starostnega obdobja

0 Komentarji
672
20 mar 2017

ZIMSKO SREČANJE S STARŠI
v oddelkih 1. starostnega obdobja enote K4

Vzajemno partnerstvo pri vzgoji je rezultat kvalitetnega sodelovanja med starši in strokovnimi delavci. Le-to obojim omogoča lažje zaznavanje otrokovih potreb, želja in občutenj (Retuznik Bozovičar, Krajnc, 2010).

Starši, otroci in strokovne delavke smo se 15.3.2017 ob 16.30 dobili pred vrtcem z namenom preživeti prijetno popoldne ob športno – gibalnih, rajalni igrah in bibarijah. Najprej smo se odpravili na sprehod do parka. Tam smo izvedli športno – gibalne in rajalne igre, ter bibarije. Vsaka od treh skupin je pripravila gibalne igre z namenom - Vsakodnevno gibanje nam prinaša dobro voljo in zdravje.
Skupina 1-2 let z vzgojiteljicama Matejo in Lariso je pripravila bibarije, druga skupina 1-2 let z vzgojiteljicama Jasmino in Emanuelo je pripravila rajalne igre, tretja skupina 2-3 let z vzgojiteljicama Tino in Heleno je izvedla gibalne igre s padalom. Otroci so skupaj s svojimi starši prehajali iz ene igre v drugo. Otroci so se trudili upoštevati pravila igre, ob igrah so se nasmejali in uživali.
Po igrah je sledila pogostitev z vodo in keksi, nato smo se počasi odpravili proti vrtcu. Srečanje smo zaključili v prijetnem klepetu in vzdušju.

Zapisala Jasmina Paldauf, dipl. vzg

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Srečanje članov projekta Hob's Adventure Erazmus+ v Estoniji FIT KOLESARJENJE – OTROCI, STARŠI IN ZAPOSLENI VRTCA KOLESARIMO SKUPAJ POLETJE V ODDELKIH PRVEGA STAROSTNEGA OBDOBJA ENOTE KOCLJEVA 2 POMURSKO SREČANJE PLESNIH SKUPIN: » MIGAM – GIBALNICA 2019« DRŽAVNO SREČANJE LUTKOVNIH SKUPIN SLOVENIJE 2017 Medgeneracijsko srečanje v okviru interesne dejavnosti "Mali naravoslovec" Srečanje s starši - ustvarjanje v naravi Otroška folklora se je uvrstila na regijsko srečanje Srečanje z našimi upokojenci Sodelovanje s starši
1. starostno obdobje bibarije gibalne igre srečanje s starši

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več