Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​Zaključno srečanje s starši v skupini 1–2 let v Enoti K2

0 Komentarji
358
30 jun 2021

V ponedeljek, 21. 6. 2021, smo v skupini 1–2 let imeli zaključno srečanje s starši. Tega smo bili vsi zelo veseli, vzgojiteljice, otroci in starši, saj je bilo to naše prvo srečanje v živo, ki ga zaradi epidemije prej nismo mogli izvesti. 

Dobili smo se na vrtčevskem igrišču v senci, kjer so jih čakale različne dejavnosti. Pripravili smo jim dejavnost razvrščanja visečih barvnih žogic, s katerimi so 'hranili pošasti' različnih barv. Naslednja dejavnost so bile barvne muhe, ki so jih otroci zalepili na barvne muholovke, kjer so prav tako morali paziti na ustreznost barv. Igrali so se tudi s peskom in tulci, se gugali v lupinicah, lovili ravnotežje na dvignjeni brvi od tal in še kaj bi se našlo. Otroke in starše smo povabili k tem dejavnostim in jih tako spodbudili k skupni igri staršev, vzgojiteljic in otrok. 

Starši in otroci so si ob tem ogledali fotografije otrok pri dejavnostih čez leto in se tako seznanili z našimi aktivnostmi v oddelku. Otroci so pokazali veliko navdušenja in staršem pripovedovali, kaj so delali in kje so na fotografiji. 

Vzgojiteljice Simona, Alenka in Nina smo imele priložnost poklepetati s posamezno družino, se tako bolje spoznati in povezati. Čeprav je bilo vroče in vetrovno, smo vsi udeleženi preživeli zelo lep popoldan.

Zapisala: Alenka Omulec Divjak

0.0
Zadnja posodobitev: 30 junij, 2021
Sorodne Novice: ​Jesenska trgatev v Enoti Kocljeva 4 ​Svetovni dan Zemlje v enoti Kocljeva 2 Pustni utrinki 2022 v enoti K4 ​SLOVENSKI PRAZNIK KULTURE V SKUPINI 5–6 LET Tetka jesen na obisku v enoti Črešnjevci »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Srečanje članov projekta Hob's Adventure Erazmus+ v Estoniji Tradicionalni zajtrk v enoti Črešnjevci PRAVLJIČNO OBARVAN DAN V NAŠI ENOTI K4 FIT KOLESARJENJE – OTROCI, STARŠI IN ZAPOSLENI VRTCA KOLESARIMO SKUPAJ
gibalne igre srečanje s starši

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več