Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Vrtec na sejmu AGRA

0 Komentarji
448
02 sep 2018

Zakoni, ki veljajo v čebeljih družinah, so lahko zgled za vse nas. Spoštovanje, pripadnost, odgovornost do lastnih in skupnih nalog so temelji za njihovo preživetje  in so temelji za preživetje narave. Prej ko bomo to spoznali tudi ljudje, večja je možnost, da rešimo svet. 

(Čebelarska zveza Slovenije, 2011)

Tudi letošnji konec šolskega leta je bil obarvan v barve čebelic. Kot že tradicionalno smo tudi letos sodelovali s Čebelarsko zvezo Slovenije na sejmu AGRA v Gornji Radgoni. »Čebelji kotiček« je krasil del njihovega razstavnega prostora, kjer so se lahko otroci iz našega vrtca in obiskovalci sejma ustavili. Izdelali so si lahko svečke iz čebeljega voska in se posladkali z medenjaki. Z nami je ustvarjala tudi Medena kraljica Valentina Marinič, ki je otroke prijazno pozdravila in se jim predstavila. V družbi naših otrok se je zelo dobro počutila, zato je obljubila, da nas bo obiskala tudi v našem vrtcu, kjer  dajemo velik poudarek zdravemu načinu življenja, lokalni hrani, eko vsebinam, kamor sodi tudi sodelovanje na Slovenskem tradicionalnem zajtrku. Otroci preko različnih vsebin spoznajo našo Kranjsko sivko- prepoznaš jo po sivih obročkih na zadku in rjavkasto sivih dlačicah na oprsju. 

 Hermina Holer, Tina Obrulj


0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 03 september 2018 14:36
Sorodne Novice: Varno v vrtec in šolo Dobitniki nagrade ​Vrtec na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA Zeleni dragulji narave na Pomurskem sejmu Sejemska igralnica na sejmu Agra Priznanje in nagrada za sodelovanje na natečaju »Naravne in druge nesreče -Številka za klic v sili 1 ZLATO PRIZNANJE ZA PREDSTAVITEV NA SEJMU ALTERMED Vabilo na predajo nagradnega bona "VRTEC IMA SRCE" VRTEC V ZNAMENJU TRADICIONALNEGA ZAJTRKA
čebela med. čebelarska zveza sejem AGRA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več