Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​V SITI TEATRU RAZGLAŠENI ZMAGOVALCI PROJEKTA MISIJA: ZELENI KORAKI 2021/2022

0 Komentarji
182
14 jun 2022

7.6.2022 se je s podelitvijo nagrad zaključil ozaveščevalni projekt Misija: Zeleni koraki, ki med slovenskimi otroki, učenci in dijaki spodbuja zeleni promet in bolj trajnostne potovalne navade.

V šestih letih je bilo v projekt neposredno vključenih kar 13.000 otrok iz cele Slovenije, ki so kot rezultat učenja, raziskovanja in ozaveščanja o trajnostni mobilnost pripravili ankete, razstave, likovne in grafične izdelke, literarna in dramska dela, skulpture, fotoreportaže in video prispevke.

Razstava letošnjih izdelkov, ki so nastali v projektu, je na ogled v kleti Dvorane A v BTC Cityju  Ljubljana do konca junija 2022.

Naš vrtec je v tem projektu prejel 3. mesto v kategoriji vrtci:

Več na povezavi: PROJEKT MISIJA: ZELENI KORAKI 2021/2022

0.0
Zadnja posodobitev: 14 junij, 2022
Sorodne Novice: ​Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona na sejmu Altermed v Celju Srečanje članov projekta Hob's Adventure Erazmus+ v Estoniji ​Vrtec na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA Zeleni dragulji narave na Pomurskem sejmu Nastop ​vokalne skupine Violinke z instrumentalisti Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Postavite učne poti Zelenih nog naokrog Pričetek projekta Punčka iz cunj
Misija zeleni koraki nagrada

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več