Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

UVRSTITEV NA FESTIVAL PIKA MIGA

0 Komentarji
309
12 jun 2019

UVRSTITEV NA FESTIVAL PIKA MIGA

PIKA MIGA je otroški plesni festival enkrat letno v Velenju na državni ravni, na katerega se uvrsti okrog 30 otroških plesnih skupin z regijskih srečanj po celotni Sloveniji. Plesna skupina Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona, enote Črešnjevci z uvrstitvijo na ta festival pove več kot bi lahko sami zapisali o kvaliteti, energiji plesnega izraza, izboru glasbe, koreografiji, plesalcih,... S plesno miniaturo ENERGIJSKA RAPSODIJA smo izbrani (selektor Igor Sviderski) na PIKA MIGA festival v Velenju, ki bo potekal 5. in 6. 10. 2019.
Energija, ki se dotakne in prenese na vsakega izmed nas. Ves čas si jo predajamo, vsak trenutek se iz nje napajamo. Ta energija smo mi vsi. To smo znali in bomo še prenesli na velike odre.

Mentorici: Tadeja Štuhec in Mihaela Plemenič

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 12 junij 2019 14:16
Sorodne Novice: Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona GLASUJTE ZA PLES PIKAPOKA NAŠIH OTROK FESTIVAL INOVATIVNOSTI IN USTVARJALNOSTI POMURSKO SREČANJE PLESNIH SKUPIN: » MIGAM – GIBALNICA 2019« UDELEŽBA NA POMURSKEM SREČANJU PLESNIH SKUPIN » MIGAM – GIBALNICA 2018« »Pika se sprehaja«
državno festival ples uvrstitev

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več