Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Uspešno na natečajih

0 Komentarji
827
28 jun 2016

USPEŠNO NA NATEČAJIH

V šolskem letu 2015/2016 smo v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, v skupini otrok, starih 5-6 let , z vzgojiteljicama Vanjo Fišinger in Mihaelo Plemenič sodelovali v številnih natečajih. 

Prvi tak natečaj je bil Knjigovanje 2016, kjer smo izdelovali ročne lutke ali marionete slovenskih literarnih junakov. V okviru projekta »Pomahajmo v svet« smo ob raziskovanju naše Slovenije naleteli na znana literarna junaka Mojco Pokrajculjo in Pedenjpeda. Skupaj z otroki smo se odločili za izdelavo marionet. Otroci so se za slovenska literarna junaka odločili zato, ker sta dobrosrčna, radoživa, živahna in nagajiva. Marioneti smo skupaj z otroki izdelali iz odpadnega materiala, pri čemer smo se zelo trudili. Naš trud je bil poplačan, saj je komisija natečaja naši lutki uvrstila med 16 najboljših in najlepših od 60-ih sodelujočih šol ter vrtcev cele Slovenije. 

Ta uvrstitev nam zelo veliko pomeni in nam daje še večjo motivacijo za naprej.

Poleg tega natečaja smo sodelovali še v natečaju »Spodbujamo prijateljstvo« v okviru Društva Sobivanje,  kjer smo bili nagrajeni s praktično nagrado in si z nekaterimi skupinami našega vrtca delili 2. in 3. mesto v celotnem Pomurju. 

Zapisala: Mihaela Plemenič, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 13 februar 2017 15:28
natečaji

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več