Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Tudi letos smo zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona podprli akcijo Deželak Junak

0 Komentarji
42
06 jun 2024

Že drugo leto zapored, smo zaposleni našega zavoda, bili del dobrodelne akcije Deželak Junak. Akcijo organizira Radio 1, ki z zbranim denarjem pelje na morje otroke iz socialno ogroženih družin. Ker letos njegova pot ni potekala skozi Gornjo Radgono, smo zbrani znesek z ravnateljico, v ponedeljek, 3. 6. 2024, odpeljali v Mursko Soboto. Kljub močnemu deževju se je pred Fazenarijo zbrala velika množica ljudi. Navijači NŠ Mure so mu pripravili sprejem z baklami. Velika množica pa ga je sprejela z močnim aplavzom in veliko spodbudnih besed. Deželak je bil našega prispevka zelo vesel in upamo, da smo s tem pripomogli narisati kakšen nasmeh več na otrokov obraz. 

“Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.” (Princesa Diana)

Zapisala: Maša Kaučič, dipl. vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: 07 junij, 2024
Sorodne Novice: ​Slovo mini maturantov iz vrtca ​EKODAN S PODPISOM EKOLISTINE V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona se je smukala majhna, ljubka miška »Že diši po kruhu«: predstavitev Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona na sejmu Altermed 2024 ​PUST ŠIROKIH UST V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​TRADICIONALNI EKO PUST V VRTCU MANKA GOLARJA GRONJA RADGONA ​Sodelovanje Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona sega izven meja domače občine ​KULTURNO IN RAZIGRANO V VRTCU MANKA GOLARJA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​Čaroben pravljični pohod vrtca v pravljično mesto ​JESENSKO DRUŽENJE S STARŠI IZ VRTCA MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČREŠNJEVCI

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več