Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​TRADICIONALNO KOLESARJENJE OTROK, STARŠEV IN ZAPOSLENIH VRTCA

0 Komentarji
98
10 okt 2023

V torek, 19. septembra smo v vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona v okviru Evropskega tedna mobilnosti in tedna športa ob lepem, sončnem vremenu izvedli tradicionalno Fit kolesarjenje otrok, staršev in zaposlenih.

Vzgojiteljica Nataša Benko je vse prisotne lepo pozdravila  ter se predstavnikom različnih društev zahvalila za pomoč pri sami izvedbi, še posebej g. Bogdanu Šajnoviču, predstavniku sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Gornja Radgona, za doniran material. K pozdravom se je pridružila tudi ravnateljica našega vrtca, mag. Breda Forjanič in vsem udeležencem prireditve  zaželela varno pot po začrtani poti.

Izvedba tradicionalnega kolesarjenja pa nam vsako leto uspe prav s pomočjo kolesarjev iz Kolesarskega kluba Kose Radenci, Prostovoljnega gasilskega društva Gornja Radgona, Policijske postaje Gornja Radgona, Zdravstvenega doma Gornja Radgona, Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in Občine Gornja Radgona.

Na ploščadi pred vrtcem, smo se s kolesi, skiroji, peš odpravili na vožnjo oziroma pohod od vrtca mimo Športno rekreacijskega centra Trate in Doma starejših občanov nazaj do vrtca. Za varnost na progi so poskrbeli policisti, gasilci, reševalci in kolesarji kolesarskega kluba Kose Radenci.

Člani kolesarskega društva so pred izvedbo dogodka svetovali in poskrbeli za pravilno namestitev čelad, sedežev in  krmila kolesa.

Otroci so si z velikim zanimanjem ogledali gasilsko, policijsko in reševalno vozilo.

Na parkirnem prostoru je bil za mlajše otroke pripravljen poligon, kjer so premagovali različne gibalne ovire.

                                                                                                                                                                                                                     Zapisala: Simona Pertoci, vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​JESENSKO DRUŽENJE S STARŠI IZ VRTCA MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​TETKA JESEN JE PRIŠLA V ENOTO VRTCA ČREŠNJEVCI ​Teden otroka in likovna kolonija ''ZAKAJI IN ZATOJI RADOVEDNOSTI'' ​Sodelovanje vrtca s sejmom AGRA ​»Akcijo Deželak Junak podpiramo tudi zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona.« ​PLESNA SKUPINA VRTCA NA REGIJSKEM SREČANJU OTROŠKIH PLESNIH SKUPIN – PLESNE VIZIJE 2023 ​PREDAVANJE ZA STARŠE: IZZIV STARŠEVSTVA – KDAJ JE PRAV, DA REČEM DA IN KDAJ NE? ​»SRČNA« PISMA BOLNIM OTROKOM SKUPAJ SE IMAMO DOBRO – TEDEN OTROKA ​STROKOVNE DELAVKE NAŠEGA VRTCA PREJELE PRIZNANJA DRUŠTVA PEDAGOGOV DR. ANTONA TRSTENJAKA
gasilci kose Radenci policija tradicionalno kolesarjenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več