Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Tradicionalni slovenski zajtrk

0 Komentarji
606
16 nov 2018

V petek, 16.11.2018 smo v vrtcu obeležili Tradicionalni slovenski zajtrk. Otroci so se v vseh oddelkih in enotah vrtca posebej pripravili na ta dan. Že ves teden so ustvarjali, raziskovali  in se pogovarjali o zdravi prehrani,  čebelah, medu, mleku, maslu, jabolkih in kruhu, ki so osnovne sestavine tega zajtrka, poseben poudarek pa so namenili dejavnostim in pogovoru o zdravem življenjskem slogu, za katerega velja, da je poleg gibanja prav zajtrk pomemben za naše zdravje.

V vrtec smo ta dan povabili tudi goste, katerim so otroci pripravili krajši program in z njimi zajtrkovali. Zajtrka so se udeležili podžupan Občine Gornja Radgona g. Robert Žinkovič, predsednica sveta staršev vrtca ga. Janja Križan Sarjaš in člana čebelarskega društva Peter Dajnko Gornja Radgona, ga.  Ivanek in g. Litrop. 


0.0
Zadnja posodobitev: sobota 17 november 2018 08:56
Sorodne Novice: ​SLOVENSKI PRAZNIK KULTURE V SKUPINI 5–6 LET Slovenski kulturni praznik v vrtcu Tradicionalni zajtrk v enoti Črešnjevci Tradicionalni pust in eko pust v naši enoti Slovenski kulturni praznik VRTEC V ZNAMENJU TRADICIONALNEGA ZAJTRKA Tradicionalni slovenski zajtrk v 1. starostnem obdobju Slovenski tradicionalni zajtrk Tradicionalni slovenski zajtrk v naši enoti Članek v revji Vzajemna - Tradicionalni zajtrk
Jabolko maslo med mleko tradicionalni slovenski zajtrk

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več