Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​STROKOVNE DELAVKE NAŠEGA VRTCA PREJELE PRIZNANJA DRUŠTVA PEDAGOGOV DR. ANTONA TRSTENJAKA

0 Komentarji
101
07 okt 2022

V sredo, 5.10.2022 je v Osnovni šoli Sveta Trojica v slovenskih goricah, ob svetovnem dnevu učiteljev, potekala tradicionalna prireditev društva pedagogov dr. Antona Trstenjaka. Na omenjeni prireditvi vsako leto podelijo priznanja in plakete zaslužnim strokovnim delavcem in delavkam v vrtcih in šolah.

Tudi strokovne delavke našega vrtca, Irena Domanjko Seršen, Tanja Krajnc, Angela Štanta in Darja Vajngerl, so prejele priznanje za dosežke na področju predšolske vzgoje.

Vsem dobitnicam iskreno čestitamo za prejeta priznanja.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​Jesen je potrkala tudi na vrata vrtca ​Projekt društva Sobivanje, Varno v vrtec in šolo, tudi v oddelkih 1. starostnega obdobja PREDSTAVITEV VRTCA NA SEJMU ALTERMED V CELJU V NARAVNEM OKOLJU VRTCA Virtualna praznična zgodba Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona PRIKAZ SODELOVANJA Z GASILCI GASILSKEGA DRUŠTVA GORNJA RADGONA V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Obvestilo o izrednih razmerah - ZAPRTJE VRTCA FIT KOLESARJENJE – OTROCI, STARŠI IN ZAPOSLENI VRTCA KOLESARIMO SKUPAJ OKOLJSKI PREGLED VRTCA V OKVIRU PROGRAMA EKOŠOLA
priznanje dr. Anton Trstenjaka

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več