Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​STROKOVNE DELAVKE NAŠEGA VRTCA PREJELE PRIZNANJA DRUŠTVA PEDAGOGOV DR. ANTONA TRSTENJAKA

0 Komentarji
300
07 okt 2022

V sredo, 5.10.2022 je v Osnovni šoli Sveta Trojica v slovenskih goricah, ob svetovnem dnevu učiteljev, potekala tradicionalna prireditev društva pedagogov dr. Antona Trstenjaka. Na omenjeni prireditvi vsako leto podelijo priznanja in plakete zaslužnim strokovnim delavcem in delavkam v vrtcih in šolah.

Tudi strokovne delavke našega vrtca, Irena Domanjko Seršen, Tanja Krajnc, Angela Štanta in Darja Vajngerl, so prejele priznanje za dosežke na področju predšolske vzgoje.

Vsem dobitnicam iskreno čestitamo za prejeta priznanja.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​Sodelovanje Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona sega izven meja domače občine ​Čaroben pravljični pohod vrtca v pravljično mesto ​JESENSKO DRUŽENJE S STARŠI IZ VRTCA MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​TRADICIONALNO KOLESARJENJE OTROK, STARŠEV IN ZAPOSLENIH VRTCA ​TETKA JESEN JE PRIŠLA V ENOTO VRTCA ČREŠNJEVCI ​OBISKALE SO NAS STROKOVNE DELAVKE IZ BOLGARIJE ​Sodelovanje vrtca s sejmom AGRA ​»Akcijo Deželak Junak podpiramo tudi zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona.« ​PLESNA SKUPINA VRTCA NA REGIJSKEM SREČANJU OTROŠKIH PLESNIH SKUPIN – PLESNE VIZIJE 2023 ​Jesen je potrkala tudi na vrata vrtca
priznanje dr. Anton Trstenjaka

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več