Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

SIMBOLIČNA PREDAJA VREDNOSTNEGA BONA PODJETIJ MEDEX IN HOFER

0 Komentarji
596
09 feb 2018

V ponedeljek, 5. 2. 2018 je v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona potekala slavnostna prireditev, kjer je vrtec od podjetij Medex in Hofer prejel 1. nagrado za projekt Trajnostni razvoj. Z denarjem, ki smo ga prejeli bomo v neposredni okolici vrtca postavili učno pot Zelenih nog naokrog, ki bo na voljo vsem občanom. V parku, rečnem bregu reke Mure in gozdu oz. Lisjakovi strugi bomo postavili informativne table z zanimivimi podatki in gibalnimi nalogami.

Prireditev, ki je potekala v vrtcu smo s skupnimi koraki, ki nas vodijo k odličnosti, kar je tudi vizija našega vrtca, pripravili otroci ter vzgojiteljici Tanja Krajnc in Hermina Holer. Pri pripravi programa s katerim smo se predstavili, smo se povezali tudi z drugimi strokovnimi delavkami. Otroci so odplesali dva plesa, pod vodstvom vzgojiteljice Vanje Fišinger, katera v vrtcu izvaja obogatitveno dejavnost Fit plesne igre. Vzgojiteljica Nuša Mencigar je otroke vodila pri petju pesmi, na klaviaturah pa jih je spremljala vzgojiteljica Sabina Steyer Debeljak. Za zaključek programa so odpeli še Slakovega Čebelarja, kjer jih je s harmoniko spremljal naš hišnik Miran Mauko.

Na koncu prireditve smo od podjetij Medex in Hofer prejeli vrednostni bon v vrednosti 1.000,00 evrov, s katerim bomo uresničili naš projekt za trajnostni razvoj, postavitev učne poti Zelenih nog naokrog.

Zapisala: Tanja Krajnc, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: petek 09 februar 2018 15:17
Sorodne Novice: Vabilo na predajo nagradnega bona
Hofer Medex nagrada

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več