Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Sejemska igralnica na sejmu Agra

0 Komentarji
447
17 sep 2018

Sejemska igralnica na sejmu Agra


Minuli teden je bilo na Radgonskem sejmišču spet živahno in veselo. Prav je, da se vrtec in lokalna skupnost povezujemo, zato smo tako kot že nekaj preteklih let, ponovno sodelovali.
V sejemski igralnici smo vzgojiteljice otrokom, ki so sejem obiskali, omogočile sproščeno igro z raznimi didaktičnimi igračami. Otrokom je bil na voljo tudi poligon, v katerem so se lahko razgibali. Letošnji sejemski temi ustvarjalnih delavnic sta bili tradicionalni, in sicer: Lipicanci ter panjske končnice. Tako so si otroci v ustvarjalnem kotičku lahko izdelali konja – Lipicanca in si naslikali panjsko končnico. Tekom igranja in ustvarjanja nas je prišla pozdravit tudi maskota sejma Agra – bikec Kazimir. Otroci so bili navdušeni nad njim ter nad baloni, ki jih je delil.
Staršem smo ponudili možnost, da so otroke lahko pustili v enournem varstvu – kar se je izkazalo za praktično in dobro.
Poslovili smo se z lepimi spomini na letošnji sejem Agra in že nestrpno pričakujemo naslednjega.

Zapisala: Darja Vajngerl, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Dobitniki nagrade ​Vrtec na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA Zeleni dragulji narave na Pomurskem sejmu Vrtec na sejmu AGRA Priznanje in nagrada za sodelovanje na natečaju »Naravne in druge nesreče -Številka za klic v sili 1 ZLATO PRIZNANJE ZA PREDSTAVITEV NA SEJMU ALTERMED Vabilo na predajo nagradnega bona Vrtec na sejmu Agra - sodelovanje s ČEBELARSKO ZVEZO SLOVENIJE Vrtec prejel Zlato priznanje na sejmu Altermed Državna nagrada ravnateljici Bredi Forjanič
Agra igralnica otroci sejem

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več