Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Raziskujemo senzoriko 2019

0 Komentarji
282
07 mar 2019

V zimskih mesecih je potekal mednarodni likovni natečaj Zasebnega vrtca Zarja iz Kamnika, z naslovom »Raziskujemo senzoriko 2019«, na temo Vrti se. Tema se je dotikala gibanja, natančneje vrtenja oz. kdo se lahko vrti, kako je to videti, zakaj do tega prihaja, kako to čutijo in vidijo otroci.

Na natečaju je sodelovalo več oddelkov našega vrtca. Otroci so uporabili svojo domišljijo in znanje za to temo in raziskovali kaj, kdo, kako vse se lahko vrti ter to prenesli na papir z uporabo različnih likovnih tehnik. Nastali so zelo izvirni in domiselni izdelki.

Ob zaključku likovnega natečaja in ob pregledu likovnih del s strani strokovne komisije, smo dobili povratno informacijo, da so bili otroci zelo uspešni. Šest otrok iz oddelkov 3-4 let, enote Kocljeva 2, Žan Fajfar, Lussi Košar pod mentorstvom Vanje Fišinger in Marije Maruško, ter Maks Srež, Lara Ravnikar, Kaja Kolarič in Filip Švab pod mentorstvom Natalije Zupančič in Tonje Stanek, je dobitnikov bronastega priznanja.

Likovna dela teh otrok bodo razstavljena v Galeriji Doma kulture Kamnik, kjer bo tudi potekala otvoritev razstave in podelitev priznanj, dne 14. 3. 2019 ob 18. uri. Razstavo si bo mogoče ogledati do 14. 4 .2019.

Iskrene čestitke otrokom in še veliko ustvarjalnih dogodivščin.

Zapisala: Natalija Zupančič, dipl. vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: #GoBlue, 20. november 2019 POMURSKO SREČANJE PLESNIH SKUPIN: » MIGAM – GIBALNICA 2019« Redni letni vpis za šolsko leto 2019-2020 Priznanja na likovnem natečaju »Raziskujemo senzoriko 2018«
likovni natečaj raziskujemo senzoriko

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več