Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Projekt "Spodbujamo prijateljstvo"

0 Komentarji
595
26 mar 2019

Projekt »Spodbujamo prijateljstvo«

V okviru Društva za trajnostni razvoj-Sobivanje smo sodelovali v projektu Spodbujamo prijateljstvo. Otroke smo spodbudili k razmišljanju o prijateljstvu. Rdeča nit natečaja je bila pogled otrok na prijateljstvo, svoje prijatelje, kaj je bolj pomembno, kaj manj. Spoznali smo različne pravljice, deklamacije in pesmice o prijateljstvu. Preko različnih iger smo spoznavali kaj je ključnega pomena, s katerimi dejavnostmi, ravnanji lahko gradimo prijateljstvo: pomoč prijatelju, poslušanje, dogovarjanje, spoštovanje,…. Otroci so povedali kaj pomeni prijateljstvo, kaj radi skupaj počnejo, … Vse to smo zapisali in izdelali plakat, s katerim smo sodelovali v natečaju.

V petek 15. 3 2019 je v BTC City-u v Murski Soboti bila otvoritev razstave  izdelkov otrok vrtcev in šol. Na tem dogodku so razglasili tudi nagrajence-ustvarjalce likovnih del. Med nagrajenci je bil tudi naš oddelek, 3-6 let enote Črešnjevci. Prejeli smo priznanje in zasedli 2. mesto.

Razstava likovnih del-plakat bo v BTC V Murski Soboti odprta mesec dni. Vabimo vas na ogled.

Zapisala: Miroslava Vučko, dipl.vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Projekt Spodbujamo prijateljstvo 2021 Srečanje članov projekta Hob's Adventure Erazmus+ v Estoniji Pričetek projekta Punčka iz cunj
nagrada prijateljstvo projekt

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več