Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

PREDSTAVITEV VRTCA NA SEJMU ALTERMED V CELJU

0 Komentarji
143
27 maj 2022

Strokovne delavke iz vrtca Manka Golarja Gornja Radgona smo se v okviru Ekošole v nedeljo, 22. maja 2022 udeležile sejma Altermed v Celju. 

Svoje dejavnosti smo na razstavnem prostoru predstavile z naslovom »Od čebel do zdravih dobrot«. S to temo smo želele izpostaviti pomen čebel. V vrtcu ozaveščamo otroke, da brez čebel ni življenja in ne hrane. Spodbujamo in navajamo jih na spoštljiv odnos do čebel in skrbimo za njihov življenjski prostor. V vrtcu velikokrat uživamo med, ki je zelo zdrav in ga otroci z veseljem pojedo. 

Na razstavnem prostoru smo obiskovalcem ponudile medenjake, zdrave dobrote iz medu ter recept zanje. Za obiskovalce smo prav tako pripravile semena sončnic, saj so zelo pomembna medovita rastlina. 

Naš razstavni prostor je obiskal g. Dane Katalinič, nacionalni koordinator za Eko vrtce. Bil je navdušen nad vsebino našega razstavnega prostora, jedrnato sporočilnost, kakor tudi privlačnost razstavljenega. 

Iskreno se zahvaljujemo našim kuharicam za peko medenjakov, 

saj so obiskovalci bili navdušeni nad okusom in mehkobo le-teh,  staršem za  izdelavo lesenih okvirjev v obliki satnic,  ter vsem strokovnim sodelavkam, ki so nam pomagale pri zbiranju fotografij in različnega drugega materiala za pripravo prostora.


 V galeriji si lahko ogledate fotografije, ki so nastale v času sejma.


Zapisala: Ivona Kovačič, dipl. vzg.  


0.0
Zadnja posodobitev: 27 maj, 2022
Sorodne Novice: ​STROKOVNE DELAVKE NAŠEGA VRTCA PREJELE PRIZNANJA DRUŠTVA PEDAGOGOV DR. ANTONA TRSTENJAKA ​Jesen je potrkala tudi na vrata vrtca V NARAVNEM OKOLJU VRTCA Virtualna praznična zgodba Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Obvestilo o izrednih razmerah - ZAPRTJE VRTCA FIT KOLESARJENJE – OTROCI, STARŠI IN ZAPOSLENI VRTCA KOLESARIMO SKUPAJ ​Vrtec na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA Zeleni dragulji narave na Pomurskem sejmu OKOLJSKI PREGLED VRTCA V OKVIRU PROGRAMA EKOŠOLA
Altermed v Celju Ekošola Od čebele do zdravih dobrot

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več