Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona

0 Komentarji
538
13 dec 2019

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona smo se vzgojiteljici Nataša in Angela ter otroci prijavili na natečaj Poskočna turneja s Pikapolonico. Otroci so se naučili ples Pika poka, ki smo ga posneli in video objavili na spletni strani. Skupaj s starši, z dedki, babicami in znanci nam je uspelo zbrati lepo število glasov in dosegli smo odlično 6. mesto. Nagrada je bila, da nas Poskočni muzikanti obiščejo z maskoto Pikapolonico.

Kljub nizkim temperaturam nam je uspelo pričakati njihov prihod. Zbrali smo se v zelo lepem številu in si tako popestrili sredin dopoldan, 11. 12. 2019.

Otroci so skupaj s starši in starimi starši ter tistimi, ki so si vzeli čas, odpravili izpred vrtca proti sejmišču. Tam smo pričakali svoje goste, s katerimi smo zaplesali ob zvokih otroške glasbe ter ob njihovih skladbah Adijo madam, Hulapalu in seveda ob skladbi Pika poka.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vodstvu sejmišča, da so nam odstopili halo ter nam pripravili oder. Prav tako se zahvaljujem vsem, ki so se ta dopoldan poveselili z nami.

Angela Štanta

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​PUST ŠIROKIH UST V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​TRADICIONALNI EKO PUST V VRTCU MANKA GOLARJA GRONJA RADGONA ​Sodelovanje Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona sega izven meja domače občine ​KULTURNO IN RAZIGRANO V VRTCU MANKA GOLARJA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​JESENSKO DRUŽENJE S STARŠI IZ VRTCA MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​»Akcijo Deželak Junak podpiramo tudi zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona.« ​Z roko v roki – VRTEC MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA IN CENTER ZA KREPITEV ZDRAVJA GORNJA RADGONA ​Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona na sejmu Altermed v Celju ​EKO PUST V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA 2023 ​PRAVLJIČNI POHOD V VRTCU MANKA GOLARJA
Poskočni muzikanti vrtec

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več