Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona

0 Komentarji
473
13 dec 2019

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona smo se vzgojiteljici Nataša in Angela ter otroci prijavili na natečaj Poskočna turneja s Pikapolonico. Otroci so se naučili ples Pika poka, ki smo ga posneli in video objavili na spletni strani. Skupaj s starši, z dedki, babicami in znanci nam je uspelo zbrati lepo število glasov in dosegli smo odlično 6. mesto. Nagrada je bila, da nas Poskočni muzikanti obiščejo z maskoto Pikapolonico.

Kljub nizkim temperaturam nam je uspelo pričakati njihov prihod. Zbrali smo se v zelo lepem številu in si tako popestrili sredin dopoldan, 11. 12. 2019.

Otroci so skupaj s starši in starimi starši ter tistimi, ki so si vzeli čas, odpravili izpred vrtca proti sejmišču. Tam smo pričakali svoje goste, s katerimi smo zaplesali ob zvokih otroške glasbe ter ob njihovih skladbah Adijo madam, Hulapalu in seveda ob skladbi Pika poka.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vodstvu sejmišča, da so nam odstopili halo ter nam pripravili oder. Prav tako se zahvaljujem vsem, ki so se ta dopoldan poveselili z nami.

Angela Štanta

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​PRAVLJIČNI POHOD V VRTCU MANKA GOLARJA ​TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA PODNEBNI DAN V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​Obisk mladih kuharjev v vrtcu ​32. CICIBANOV DAN V VRTCU MANKA GOLARJA ​Sodelovanje s Komunalo Radgona in podjetjem Saubermacher OBISK REGIJSKEGA EKO KOORDINATORJA V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA EKO PUSTOVANJE V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA Virtualna praznična zgodba Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona PRIKAZ SODELOVANJA Z GASILCI GASILSKEGA DRUŠTVA GORNJA RADGONA V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA
Poskočni muzikanti vrtec

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več