Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​POPOLDNE BARVNIH NOSKOV

0 Komentarji
163
24 maj 2022

Na nivoju enote Kocljeva 4 smo v sredo, 18. 5. 2022 izvedli športno popoldne BARVNIH NOSKOV. 

To naše druženje smo vsi že nestrpno čakali, saj zaradi Covid razmer srečanja že dve leti  nismo izvedli. Športno popoldne barvnih noskov je bilo v znamenju  različnih gibalnih  iger. 

Letos smo se odločili, da bomo barvnim noskom dodali dobrodelno noto v sodelovanju z Rdečim križem Gornja Radgona. V teh časih ko še ljudje bolj čutimo pomanjkanje, smo se odločili da prispevamo šolske potrebščine in pripomočke za otroke v stiki in s tem staršem omogočimo lažji vstop v novo šolsko leto. Na prireditvi nas je pozdravila tudi predsednica RK območne izpostave Gornja Radgona ga. Silva Vračko.

Zraven dobrodelne akcije pa se nam je pridružila tudi ga. Suzana Simenčič pod blagovno znamko Alkemija Panonika,  kjer so si otroci lahko posadili kamilico in jo ponesli v svoj dom.  S tem smo prispevali k ohranitvi okolja in skrbi za naravno sajenje medovitih rastlin, ki jih še posebej  potrebujejo naše čebelice, saj vemo, da brez njih življenje na Zemlji ne obstaja. 

Srečanja se je udeležilo veliko otrok in staršev. Vstopnica za udeležbo na prireditev je bil pobarvan nos.  V uvodu je vodja enote Sabina Steyer Debeljak pozdravila vse navzoče in jim predstavila namen srečanja in pravila iger. Za osvojitev medalje so se otroci prvega starostnega obdobja morali vključiti v tri igre, otroci drugega starostnega obdobja pa v  pet iger. Za uspešno opravljeno nalogo so otroci prejeli štampiljko. Otroci in njihovi starši so se lahko preizkusili v sedmih različnih igrah, katere so bile označene  s svojim smeškom. Za svoj trud, je ob koncu vsak otrok prejel medaljo, katere sta podelila naša klovna.  Tako je bilo sredino popoldne, sončno popoldne,  polno otroškega smeha, zabave in veselja. 

Nasmeh nas nič ne stane,

 vendar čudežno deluje.

Obogati tistega, komur je namenjen in

 ne osiromaši tistega, ki ga poklanja

Želimo si, da bi bilo dejanj povezanih z dobrodelnostjo še več, zato se vam iskreno zahvaljujemo za pomoč.

Zapisala: Dolores Martinec, vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: 24 maj, 2022
Sorodne Novice: VESELO POPOLDNE BARVNIH NOSKOV
Barvni noski športno popoldne

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več