Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Pomladno družinsko srečanje

0 Komentarji
838
10 apr 2016

POMLADNO DRUŽINSKO SREČANJE

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, smo v oddelku 4 – 5 let enote Kocljeva 4, v mesecu aprilu izvedli srečanje s starši. Srečanje smo izvedli 7.4.2016 ob svetovnem dnevu zdravja. Strokovni delavki Petra Lehko in Nada Veingerl, sva povabili starše in otroke, da se udeležijo pohoda na radgonski grad. Za takšno obliko srečanja sva se odločili, ker je gibanje prednostna naloga na nivoju vrtca v tem šol. letu, in ker na ta način spodbujamo otroke in starše k aktivnemu preživljanju prostega časa in s tem krepimo zdravje.

Po prijetno preživetem popoldnevu  in druženju v naravi, smo bili vsi enotnega mnenja, da je takšna oblika srečanja zanimiva in spodbudna za velike in majhne.

                                                                                   Petra Lehko, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 13 februar 2017 15:26
Sorodne Novice: Srečanje članov projekta Hob's Adventure Erazmus+ v Estoniji POMURSKO SREČANJE PLESNIH SKUPIN: » MIGAM – GIBALNICA 2019« DRŽAVNO SREČANJE LUTKOVNIH SKUPIN SLOVENIJE 2017 Medgeneracijsko srečanje v okviru interesne dejavnosti "Mali naravoslovec" Srečanje s starši - ustvarjanje v naravi Otroška folklora se je uvrstila na regijsko srečanje Pomladno druženje otrok in staršev Zimsko srečanje s starši v oddelkih 1. starostnega obdobja Srečanje z našimi upokojenci JESENSKO SREČANJE S STARŠI v oddelkih 1. starostnega obdobja enote K2
izlet na grad srečanje s starši

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več