Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Poletna vodna doživetja

0 Komentarji
211
21 jul 2020

Poletna vodna doživetja
Poletje hitro mine, a vsi si želimo, da bi bilo prav vsako posebno in nepozabno. V ta namen smo se strokovne delavke Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona-enota Črešnjevci odločile, da to poletje otrokom ponudimo veliko pestrih dejavnosti, vezanih na tematski sklop Poletna vodna doživetja. 

V vročih poletnih dneh se najraje takoj po zajtrku odpravimo na igrišče, kjer pod krošnjami dreves, pripravimo razne kotičke: ustvarjalno-likovni, knjižni, konstrukcijski, didaktični. Otroci na igrišču najraje raziskujejo peskovnik, se gugajo in si ob tem prepevajo najljubše pesmi, se igrajo z žogo in se vozijo s poganjalčki. 

Ker smo se z otroki v tem poletnem času veliko pogovarjali o morju in živih bitjih, ki živijo tam smo se odločili, da bomo naš mali vrtec ''spremenili'' v morski svet. Izdelali in ustvarili smo najrazličnejše mavrične ribice, barvite meduze, morske zvezde, školjke, hobotnice, ladjice in še in še. Otroci so bili nad rezultatom navdušeni. 

A to še ni vse. Sledil je težko pričakovani dan. Dan, ko je temperatura v vrtcu še bolj narastla in se je odvijala najbolj vroča zabava, ''Zabava pri hobotnici''. Otroci so migali ob poletnih hitih, zabavali so se z baloni in se v foto kotičku nastavljali objektivu z mega morskim okvirjem in hobotnico.

Zapisala: Ksenja Karlo, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
doživetje poletje voda zabava

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več