Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

POLETJE V ODDELKIH PRVEGA STAROSTNEGA OBDOBJA ENOTE KOCLJEVA 2

0 Komentarji
261
15 sep 2019

Med poletnimi počitnicami smo vzgojiteljice v jasličnih oddelkih poskrbele, da so se otroci imeli lepo, da so se zabavali in pridobivali nova spoznanja. 

Naša poletna tema je bila »Jaz v poletju«, zato smo z otroki izvajale dejavnosti, ki so jih spodbujale in motivirale, hkrati pa smo tako z zanimivimi vsebinami popestrile vroče poletne dni. 

Otroci so se dnevno aktivno vključevali v ustvarjalne dejavnosti na prostem – gibalne igre na prostem,  igre z vodo, bralni kotiček pod drevesom, sproščanje v šotoru ipd. 

Seveda smo vse dejavnosti izvajali v zgodnjih dopoldanskih urah, saj smo skrbeli za varnost pred sončnimi žarki. Spodbujali smo jih k igri v senci in pitju zadostne količine limonade, ki so nam jo kuharice vsak dan svežo skrbno pripravljale.

Z otroki smo lepo preživele poletne mesece, saj so nas nemalokrat nasmejali do solz s svojimi domišljijskimi idejami in smešnicami.

Videoposnetek poletnih dogodivščin si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo https://www.youtube.com/watch?v=PH3Tip8CQvw&feature=youtu.be

Avtorica prispevka:   Ivona Kovačič, dipl. vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Jesen prišla je spet k nam zares….v enoto Kocljeva 4 Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Otroci enote Črešnjevci na državnem srečanju otroških plesnih skupin Jesenski orientacijski pohod jasličnih oddelkov enote Kocljeva 2 Malčki enote Negova, so veliki umetniki... Zimsko srečanje s starši v oddelkih 1. starostnega obdobja Čebelice so peli tudi otroci iz enote Črešnjevci Prosta mesta v oddelku 1. starostnega obdobja JESENSKO SREČANJE S STARŠI v oddelkih 1. starostnega obdobja enote K2
igre z vodo jaslični oddelek poletje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več