Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

PODELITEV BRALNE ZNAČKE V ENOTI NEGOVA

0 Komentarji
1038
11 apr 2016

GOSPA MILENA REŠČIČ PODELILA PRIZNANJA MALEGA BRALČKA

V ENOTI NEGOVA

 

V sredo, 6. 4. 2016, smo v Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona, enota Negova, povabili gospo Mileno Reščič. Gospa Milena je otroke pozdravila skupaj s svojo lutko Čira čara. Skozi krajšo zgodbico sta se tudi predstavili. Skupaj z lutko Čira čara sta otrokom podelili priznanja za celoletno vsebino Mali bralček. V okviru te vsebine si otroci izposojajo slikanice, katere jim doma berejo starši, v vrtcu pa vzgojiteljice. Otroci nato pripovedujejo, rišejo in se o zgodbici pogovarjajo.

Otroci so se z lutko go. Milene rokovali, saj je bila le-ta nekaj posebnega. Narejena je iz žaklovine, okončine in glavo pa ji je gospa Milena naredila iz gline, saj je prava umetnica in v tem zelo uživa.

Gospa Milena Reščič se nam je zahvalila za povabilo in napisala:

»Najprej se vam zahvaljujem za velik šopek otroških žarkov, ki so me ogreli pri vas. Kako pomembno je delo, ki ga opravljate!
Čira Čara je spet v svoji pravljici. Pravi, da se nisva pravljično ujeli in meni se pozna dolgo obdobje tišine med kipi, slikami in keramiko.«

Vesela sem, da sem povabila gospo Mileno v našo sredino.

 

Zapisala:

Angela Štanta, vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 13 februar 2017 15:26
Sorodne Novice: Tetka jesen na obisku v enoti Črešnjevci »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Tradicionalni zajtrk v enoti Črešnjevci PRAVLJIČNO OBARVAN DAN V NAŠI ENOTI K4 TEDEN OTROKA V ENOTI NEGOVA IGRALNE URICE V ENOTI NEGOVA Tradicionalni pust in eko pust v naši enoti Eko pust v naši Enoti ZANIMIV OBISK V ENOTI NEGOVA Kostanjev piknik s športno gibalnimi nalogami v Enoti Negova
bralna značka ga. reščič otroci

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več