Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

OKOLJSKI PREGLED VRTCA V OKVIRU PROGRAMA EKOŠOLA

0 Komentarji
446
09 apr 2019

Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona že vrsto let  izvaja  kakovostne vsebine in projekte skladno z začrtanimi programskimi vsebinami FEE in Eco-Schools International po metodologiji sedmih korakov mednarodnega programa Ekošole. Eden od sedmih korakov je tudi okoljski pregled vrtca, ki ga je 14. marca 2019 opravil regijski koordinator programa Ekošola za vrtce gospod Dane Katalinič. Ogledal si je okolico vrtca, naše cvetlične in zeliščne vrtove, eko kotičke po enotah, oznake za ločeno zbiranje odpadkov, varčevanje z vodo in energijo. Ob koncu ogleda in pogovora o našem delu in vrtcu je gospod Katalinič zapisal: »Ekovrtec visoko ekoloških vzgojno izobraževalnih vrednot, ki te vrednote izkazuje vsakodnevno skozi svoje delo. Vrtec, ki je ponos Ekošole Slovenije. Vsem v vrtcu in ravnateljici ter koordinatorki, čestitke.«

Na zapisano in povedano pohvalo s strani regijskega koordinatorja smo lahko zares ponosni in zadovoljni. Seveda pa se bomo vsi zaposleni našega vrtca še naprej trudili delati dobro in ekološke vsebine prenašati na naše najmlajše, ki so naše ogledalo in ponos.

Zapisala:  Tina Obrulj, dipl.vzg. - Eko koordinatorka vrtca


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: PREDSTAVITEV VRTCA NA SEJMU ALTERMED V CELJU V NARAVNEM OKOLJU VRTCA Virtualna praznična zgodba Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Obvestilo o izrednih razmerah - ZAPRTJE VRTCA FIT KOLESARJENJE – OTROCI, STARŠI IN ZAPOSLENI VRTCA KOLESARIMO SKUPAJ NA OBMOČNI REVIJI NASTOPILI DVE FOLKLORNI SKUPINI NAŠEGA VRTCA Nastop ​vokalne skupine Violinke z instrumentalisti Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Srebrno priznanje za otroško folklorno skupino vrtca ŠE NIMATE VELJAVNE ODLOČBE O ZNIŽANEM PLAČILU VRTCA?
Ekošola ekovrtec

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več