Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Obisk tetke JESENI in palčka POHAJALČKA v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, Enota K4

0 Komentarji
602
30 sep 2019

Čas je že bil, in obiskala nas je, naša prelepa tetka Jesen. To se je zgodilo, 23.9. 2019, na prvi jesenski dan. Prišla je s polno košaro jesenskih dobrot s spremstvom palčka Pohajalčka. Skupaj smo poimenovali pridelke iz košare. V košari se je skrivalo raznovrstno sadje, zelenjava ter pridelki iz polja. Ni manjkalo niti buč, sončnic, njihovega semena ter seveda slastnega bučnega olja in bučne moke. Otroci so proizvode lahko poizkusili. 

V vrtcu smo se na prihod tetke dobro pripravili, kajti vsaka igralnica je bila prav jesensko obarvana. Otroci so že kar nekaj časa v vrtec prinašali različne jesenske pridelke. 

Naša gosta sta nam predstavila zgodbico Jesenska kopel, avtorice Urše Krempl. Napolnila sta nas z znanjem o jeseni in njenih darovih.

V igralnicah sta nas presenetila z velikim plakatom na katerem je bilo naslikano drevo, z željo, da ga posamezni oddelki spremenijo v pravo jesensko krasotico. Obljubila sta na, da nas prihodnje leto zopet obiščeta.

Zapisala: Irena Domanjko Seršen, dipl. vzg. 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​PRAVLJIČNI POHOD V VRTCU MANKA GOLARJA ​TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA PODNEBNI DAN V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​Obisk mladih kuharjev v vrtcu ​32. CICIBANOV DAN V VRTCU MANKA GOLARJA ​Sodelovanje s Komunalo Radgona in podjetjem Saubermacher OBISK REGIJSKEGA EKO KOORDINATORJA V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA EKO PUSTOVANJE V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA Virtualna praznična zgodba Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Obisk Dedka Mraza
tetka jesen zgodba

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več