Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Obisk tetke JESENI in palčka POHAJALČKA v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, Enota K4

0 Komentarji
141
30 sep 2019

Čas je že bil, in obiskala nas je, naša prelepa tetka Jesen. To se je zgodilo, 23.9. 2019, na prvi jesenski dan. Prišla je s polno košaro jesenskih dobrot s spremstvom palčka Pohajalčka. Skupaj smo poimenovali pridelke iz košare. V košari se je skrivalo raznovrstno sadje, zelenjava ter pridelki iz polja. Ni manjkalo niti buč, sončnic, njihovega semena ter seveda slastnega bučnega olja in bučne moke. Otroci so proizvode lahko poizkusili. 

V vrtcu smo se na prihod tetke dobro pripravili, kajti vsaka igralnica je bila prav jesensko obarvana. Otroci so že kar nekaj časa v vrtec prinašali različne jesenske pridelke. 

Naša gosta sta nam predstavila zgodbico Jesenska kopel, avtorice Urše Krempl. Napolnila sta nas z znanjem o jeseni in njenih darovih.

V igralnicah sta nas presenetila z velikim plakatom na katerem je bilo naslikano drevo, z željo, da ga posamezni oddelki spremenijo v pravo jesensko krasotico. Obljubila sta na, da nas prihodnje leto zopet obiščeta.

Zapisala: Irena Domanjko Seršen, dipl. vzg. 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Sodelovanje z likovnim društvom Gornja Radgona SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK V VRTCU Obisk polarne dežele na Meleh Obisk Polarne dežele Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona PRIKAZ SODELOVANJA Z DISPEČERJI, REŠEVALCI IN GASILCI V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČR TETKA JESEN NA OBISKU Vabilo na razstavo fotografij "Počutje v vrtcu in "Počutje v mestu" Nastop ​vokalne skupine Violinke z instrumentalisti Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Celoletna vsebina -Zdravje v vrtcu
tetka jesen zgodba

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več