Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Obisk policista Simona Šipka v naši Enoti

0 Komentarji
1018
01 okt 2017


OBISK POLICISTA SIMONA V NAŠI ENOTI
V petek, 22.9. 2017 nas je v vrtcu obiskal policist g.  Simon Šipek iz Policijske postaje Gornja Radgona. Najprej nam je predstavil delo policistov. Pokazal nam je tudi, kakšno opremo vse ima policist in  pokazal tudi prijeme, ki jih uporabijo pri ljudeh, ki kršijo pravila.
Z otroci je obnovil znanje o varni uporabi zaščitne čelade na kolesih oz. na rolerjih, jih opomnil na nošenje kresničk in odsevnikov.
Še posebej pa jih je opozoril na pravilo PASAVČKA, ki pravi: »RED JE VEDNO PAS PRIPET!«
Na parkirišču pred vrtcem nam je  razkazal policijski avtomobil in pokazal dodatno opremo, ki jo uporabljajo policisti.
Skupaj smo se odpravili tudi na krajši sprehod po kraju. Opozoril nas je na upoštevanje prometnih predpisov ter primerno obnašanje na cesti.
Otroci smo mu zastavili veliko zanimivih vprašanj, ki so našega policista dodobra nasmejale. Z nasmehom na ustih jim je povedal, da policisti otrok ne odpeljejo v zapor, ampak to storijo samo tistim odraslim, ki pravil ne upoštevajo in s tem kršijo tudi javni red in mir.

Zapisala: Irena Domanjko Seršen, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: torek 17 oktober 2017 06:21
Sorodne Novice: Tetka jesen na obisku v enoti Črešnjevci »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Obisk polarne dežele na Meleh Obisk Polarne dežele Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona Tradicionalni zajtrk v enoti Črešnjevci GLASUJTE ZA PLES PIKAPOKA NAŠIH OTROK PRAVLJIČNO OBARVAN DAN V NAŠI ENOTI K4 Obisk tetke JESENI in palčka POHAJALČKA v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, Enota K4 TEDEN OTROKA V ENOTI NEGOVA
policijsko vozilo policist sprehod varnost

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več