Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Obisk mamic v naši enoti

0 Komentarji
809
30 jan 2017

PRAZNIČNI DECEMBER V DRUŽBI MAMIC

V  vrtcu  Manka  Golarja  Gornja  Radgona,  v enoti Negova, v skupini  2-4 letnih otrok sta nas v mesecu decembru obiskali mamici dečkov Jake in Taja. Kot je prazničen december, je tudi za nas malčke še posebej prazničen dan, kadar  nas obiščejo v skupini mamice ali očetje, ki nam popestrijo dopoldan. Tako  nas  je Jakejeva  mama s prebranimi pravljicami o Božičku, darilih odpeljala v zimsko deželo in nas popeljala k razmišljanju o naših božičnih željah. Nekaj časa se je tudi z nami igrala, kar je otrokom veliko pomenilo, še posebej Jaki.

Mamica dečka Taja nam je prinesla svečnike in okraske iz mavca. Ker jih je prinesla že nekaj dni prej, so jo otroci nestrpno pričakovali. Skupaj z otroki je pomagala le-te  pobarvati  in  jih okrasiti z bleščicami. Otroci so jih ponosni nesli  domov  ter  drugi  dan  povedali,  da  so  v svečnike dali svečke in jih postavili pod jelko, na mizo... Kot  vsako  leto  je  tudi  letos  bilo okraskov  zelo  veliko,  zato  so  jih  otroci  nekaj  pobarvali,  nekaj  pa  odnesli  nedokončanih domov. Namen tega je bil, da se pri barvanju starši pridružijo in skupaj s svojimi otroki prebudijo majhnega otroka v sebi. 

Obema mamicama bi se rada najlepše zahvalila, saj sta nam popestrili in polepšali praznične decembrske dni v naši skupini. Zatorej HVALA.

Zapisala: Mihaela Plemenič, dipl. vzg.

Več si oglejte s klikom na bližnjico

0.0
Zadnja posodobitev: torek 14 februar 2017 06:42
Sorodne Novice: Tetka jesen na obisku v enoti Črešnjevci »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Obisk polarne dežele na Meleh Obisk Polarne dežele Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona Tradicionalni zajtrk v enoti Črešnjevci GLASUJTE ZA PLES PIKAPOKA NAŠIH OTROK PRAVLJIČNO OBARVAN DAN V NAŠI ENOTI K4 Obisk tetke JESENI in palčka POHAJALČKA v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, Enota K4 TEDEN OTROKA V ENOTI NEGOVA
Jaka mamice Tai ustvarjanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več