Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

OBELEŽILI 29. CICIBANOV DAN

0 Komentarji
638
31 maj 2018

V soboto, 26.5.2018 smo v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona praznovali že 29. tradicionalni Cicibanov dan. To je dan, ko se družimo otroci, starši, stari starši, zaposleni, gostje, prijatelji, upokojeni sodelavci in sodelavke ter vsi, ki so želeli preživeti to sobotno dopoldne v družbi najmlajših.

Naše druženje smo začeli s pesmijo vokalne skupine Violinke z instrumentalisti, s pozdravom ravnateljice, vsem prisotnim pa so namenili nekaj besed še predsednica Sveta staršev ga. Mojca Košar, predstojnica zavoda RS za šolstvo ga. Irena Kumer in župan občine Gornja Radgona g. Stanislav Rojko. 

Otroci so z deklamacijo Naš vrtec in baletnim nastopom popestrili uvodne nagovore, kasneje pa so se v plesnem nastopu predstavili vsi otroci, ki obiskujejo naš vrtec. Tema plesnega nastopa otrok je bila NAŠE POTOVANJE IN RAZISKOVANJE, ki je tudi skupna tema našega vrtca in je temelj za petstopenjsko projektno načrtovanje. V okviru prej omenjene teme so potekale tudi gibalne in ustvarjalne delavnice na igrišču vrtca, kjer je lahko vsak otrok našel kaj zanimivega. Kuharsko osebje vrtca je poskrbelo za okrepčilo, ob odhodu domov pa je vsak otrok dobil kepico sladoleda. 

Veseli smo, da se enkrat letno lahko srečamo in namenimo nekaj časa drug drugemu. Cicibanov dan je za nami in že se veselimo naslednjega, 30. Cicibanovega dne 2019.

Zapisala: Tatjana Jakopec Kager, dipl.vzg. (pomočnica ravnateljice)

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Vabilo na cicibanove urice v tednu otroka EKO PUST IN CICIBANOV PUSTNI KARNEVAL Cicibanove igralne urice v tednu otroka Cicibanove urice v tednu otroka Cicibanov pustni karneval Cicibanove urice
cicibanov dan plesni nastop

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več