Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​NATEČAJ CARTHAGO

0 Komentarji
60
24 feb 2023

Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona že vrsto let sodeluje na različnih natečajih, kjer pokažemo naše ustvarjalne, umetniške in glasbene spretnosti. Ob tem smo prejeli že kar nekaj zanimivih nagrad, kot so obisk Minicity – mesto v malem v Ljubljani, različne lutkovne predstave, didaktične igre, slikanice, knjige, likovni materiali in še vrsto drugih. 

V vrtcu se vsakodnevno trudimo otrokom ustvariti bogato učno okolje. Sodelovanje na natečajih in kasneje uporaba dobljenih nagrad pa učno okolje še nadgradijo in popestrijo.

V letošnjem šolskem letu 2022/2023 smo se otroci skupine 1-2 let pod mentorstvom vzgojiteljice Nataše Benko in vzgojiteljice – pomočnice Melani Antolin prijavili na natečaj podjetja Carthago, ki izdeluje avtodome. Že nekaj let pa izdelujejo tudi otroška igrala v izgledu avtodoma.

Naša naloga je bila, da se prepustimo domišljiji in ustvarimo domiselno risbico oziroma plakat avtodoma. Ustvarili smo avtodom, v njega pa nalepili fotografije otrok in voznic vzgojiteljic. Po  besedah gospe direktorice Sandre Županec je odločevalce najbolj prepričala vez ter povezanost strokovnih delavk s skupino otrok, ki je na sliki lepo prikazana, saj vzgojiteljici tudi v vrtcu otroke usmerjata in vozita skozi dneve, ki jih preživljajo v vrtcu. 

Pred postavitvijo igrala je bilo potrebno poskrbeti za trdno betonsko podlago, ob prevzemu igrala pa za manjša darila in pozornosti za goste. Povezali smo se s starši otrok (g. Simon Grlec - podjetje Simbau d.o.o in g, Aleksander Potočnik  - podjetje Propaganda.si d.o.o), ter z zunanjimi institucijami, ki so donirali različne potrebne materiale.

 Sodelovanje z zaposlenimi, starši in zunanjimi sodelavci potrjuje uresničevanje vizije vrtca- skupni koraki nas vodijo k odličnosti. 

Pridobitev novega igrala nam pomeni zelo veliko, saj se bližajo topli in sončni dnevi, ki bodo s pomočjo avtodoma še bolj zanimivi in razigrani. 

Zapisala: Melani Antolin

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: NAJMLAJŠI OTROCI OSVOJILI GLAVNO NAGRADO NATEČAJA CARTHAGO D.O.O.
​NATEČAJ CARTHAGO

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več