Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Naša občina Gornja Radgona praznuje 26. občinski praznik

0 Komentarji
92
01 okt 2021

Mesec oktober je v občini Gornja Radgona prav poseben mesec. Namreč, naša občina v tem mesecu praznuje občinski praznik. Letos bo obeležila že 26. povrsti.

Tudi v našem vrtcu smo z različnimi dejavnostmi obeležili ta dan. Z otroki smo se sprehodili po mestu in si ogledali občinsko zastavo, občinsko stavbo, ustvarjali, upodabljali zastavo naše občine ... Otroci so zelo ponosni na našo občino, saj na vprašanje kaj jim je všeč v občini, povedo v en glas »Vse!«.

V vrtcu smo  na oglasnih deskah razstavili občinske zastave, ki so jih otroci izdelali sami in so na njih ponosni. Pri ogledu videoposnetkov o občini na glas razlagajo koliko vsega ima naša občina. Veliko stavb, polj in cest …

V sodelovanju z domov starejših občanov Gornja Radgona smo v petek, 1. oktobra s kratkim programom nastopali stanovalcem doma ter jim s petjem, deklamiranjem in plesom polepšali ta dan.

KOMENTARJI OTROK:

Kakšna je naša občina?:

»Velika je!«

Kaj vse imamo v občini Gornja Radgona?:

»Vrtec«,

»Radgonski grad.«,

»Cerkev«,

»Reka Mura«,

»Moj blok«,

»Krožišče«,

»Grozdje tu raste«,

»Drevesa in trava«,

»Ljudje«,

»Lisjakova struga«,

»Športni center«,

»Park«.

Zapisala:

Ivona Kovačič, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: 01 oktober, 2021
Sorodne Novice: Virtualna praznična zgodba Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona PRIKAZ SODELOVANJA Z GASILCI GASILSKEGA DRUŠTVA GORNJA RADGONA V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA Za občinski praznik na trgatev ​SLOVENSKI PRAZNIK KULTURE V SKUPINI 5–6 LET Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Sodelovanje z likovnim društvom Gornja Radgona Slovenski kulturni praznik v vrtcu Poskočni muzikanti in Pikapolonica na obisku v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona PRIKAZ SODELOVANJA Z DISPEČERJI, REŠEVALCI IN GASILCI V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČR Obisk tetke JESENI in palčka POHAJALČKA v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, Enota K4
dom starejših občanov občinski praznik

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več