Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​»Naj tudi na vašem oknu zažari srce«

0 Komentarji
158
11 jan 2023

»Naj tudi na vašem oknu zažari srce«

V mesecu decembru smo se otroci in vzgojiteljice Sara, Daša in Mira  oddelka 4-6 let, enote Črešnjevci, z veseljem odzvali vabilu Zveze prijateljev mladine Slovenije in njihovi akciji.  Slogan te akcije se glasi: »Naj tudi na vašem oknu zažari srce«. Le ta spodbuja srčnost in verjame v moč srca. V okviru tega smo izdelali srce, ki je krasilo okno naše igralnice.

Mesec december je čas pričakovanj, ki v otrocih zbudi veselje.  Polno je različnih aktivnosti, želja, obdarovanj… Pogovarjali smo se, da namen praznikov niso  samo obdarovanja, ampak dejanja, lepe besede in trenutki, s katerimi lahko nekomu polepšamo trenutek njegovega dneva.

Po praznikih smo prejeli novico, da smo za naše izdelano srce prejeli nagrado. Obiskal nas je predsednik Društva prijateljev mladine Gornja Radgona, Dušan Zagorc in otrokom podelil nagrado. Otroci so se obiska in nagrade, ki je vsebovala različne didaktične igre, zelo razveseli. Z njihovo pomočjo se že pridno družijo in urijo svoje možgančke skozi igro.

Za nagrado se otroci in vzgojiteljice Vrtca Manka Golarja, enote Črešnjevci, zahvaljujemo ZPMS, Društvu prijateljev mladine Gornja Radgona in Dušanu Zagorcu.

Zapisala: Miroslava Vučko, dipl. vzg.

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​»Akcijo Deželak Junak podpiramo tudi zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona.« ​Jesen je potrkala tudi na vrata vrtca ​Projekt društva Sobivanje, Varno v vrtec in šolo, tudi v oddelkih 1. starostnega obdobja Tudi poleti zdravo živimo in se krepimo Tradicionalni slovenski zajtrk tudi pri najmlajših - članek vzgojiteljice M. V. Čebelice so peli tudi otroci iz enote Črešnjevci
okno srce zveza prijateljev mladine

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več