Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

JESENSKO SREČANJE S STARŠI v oddelkih 1. starostnega obdobja enote K2

0 Komentarji
1276
26 okt 2015

JESENSKO SREČANJE S STARŠI v oddelkih 1. starostnega obdobja enote K2

Skupina 1-2 let je pripravila igro ciljanje žogic v koš, druga skupina 1-3 let je pripravila igro nošenje jesenskih plodov v kanglicah do cilja, in tretja skupina 2-3 let je izvedla prevažanje jesenskih plodov s samokolnicami. Otroci so skupaj s svojimi starši prehajali iz ene gibalne igre v drugo. Otroci so se trudili upoštevati pravila igre, ob igrah so se nasmejali in uživali. Starši, otroci in strokovne delavke smo se 20.10.2015 dobili v vrtcu z namenom preživeti prijetno popoldne ob športno – gibalnih igrah in kuhanih kostanjih. Športne igre smo izvedli na terasi. Vsaka skupina je pripravila gibalne igre z namenom - Vsakodnevno gibanje nam prinaša dobro voljo in zdravje. 

Po igrah smo odšli v igralnico in skupaj zaplesali ob otroški glasbi. Po plesu je sledila pogostitev s čajem in kuhanimi kostanji.

Srečanje smo zaključili v prijetnem klepetu in vzdušju.

Zapisala Jasmina Paldauf, dipl. vzg.

Srečanje

5.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 13 februar 2017 15:02
Sorodne Novice: Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona Srečanje članov projekta Hob's Adventure Erazmus+ v Estoniji Otroci enote Črešnjevci na državnem srečanju otroških plesnih skupin FIT KOLESARJENJE – OTROCI, STARŠI IN ZAPOSLENI VRTCA KOLESARIMO SKUPAJ POLETJE V ODDELKIH PRVEGA STAROSTNEGA OBDOBJA ENOTE KOCLJEVA 2 POMURSKO SREČANJE PLESNIH SKUPIN: » MIGAM – GIBALNICA 2019« Jesenski orientacijski pohod jasličnih oddelkov enote Kocljeva 2 Jesensko druženje ob peki kostanjev DRŽAVNO SREČANJE LUTKOVNIH SKUPIN SLOVENIJE 2017 Medgeneracijsko srečanje v okviru interesne dejavnosti "Mali naravoslovec"
jesensko srečanje starši

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več