Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​JESENSKO DRUŽENJE S STARŠI IZ VRTCA MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČREŠNJEVCI

0 Komentarji
290
20 okt 2023

Jesen je čas, ko narava s svojo novo preobleko kliče k spominom in tradicionalnim vrednotam. Tradicijo v našem vrtcu ohranjamo skozi različna področja, a posebej se navdušujemo nad novo pridobitvijo krušne peči v enoti Kocljeva 4, zato smo jo želeli preizkusiti tudi sami.

V okviru jesenskega srečanja s starši smo se odpravili  na nepozabno jesensko pustolovščino. Otroci so bili navdušeni nad obiskom druge enote, saj so imeli priložnost raziskati novo okolje polno izzivov in zanimivosti.  Uživali so v številnih dejavnostih, kot so talne igre, raziskovanje čutne poti in igra na igralih na velikem in malem igrišču. Smeh in otroška razigranost so napolnili s pozitivno energijo vse udeležence.

Ob tej posebni priložnosti smo imeli čast sodelovati s kuharico Lidijo, ki je nedavno stopila v pokoj, a še vedno z veseljem deli svoje  kuharske veščine z najmlajšimi in bivšimi sodelavkami. Gospa Ivica je članica kmečkih žena in je s svojim znanjem navduševala otroke in starše. 

Ob koncu gibalnih dejavnostih smo se zbrali na vrtčevskem igrišču, kjer smo v krušni peči spekli sirove in ocvirkove pogače. Vonj sveže pečenih pogač je prevzel vse prisotne. Poskušanje pogač je bila pa pika na i. 

Druženje s starši, kuharico in drugimi deležniki je bilo pravo darilo. Jesensko druženje s starši iz vrtca enote Črešnjevci nas je povezalo in nas naučilo pomembnosti skupnosti ter tradicije. S preprostimi dejavnostmi kot je peka  pogač, smo ustvarili bogate spomine, ki bodo še dolgo ostali z nami. 

                                                                                                                                                                                                                          Zapisal: Helena Sever Pintarič , vzg. 


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​EKODAN S PODPISOM EKOLISTINE V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona se je smukala majhna, ljubka miška »Že diši po kruhu«: predstavitev Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona na sejmu Altermed 2024 ​PUST ŠIROKIH UST V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA ​TRADICIONALNI EKO PUST V VRTCU MANKA GOLARJA GRONJA RADGONA ​Sodelovanje Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona sega izven meja domače občine ​KULTURNO IN RAZIGRANO V VRTCU MANKA GOLARJA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​Čaroben pravljični pohod vrtca v pravljično mesto ​TRADICIONALNO KOLESARJENJE OTROK, STARŠEV IN ZAPOSLENIH VRTCA ​TETKA JESEN JE PRIŠLA V ENOTO VRTCA ČREŠNJEVCI
jesensko druženje krušna peč

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več