Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Jesensko druženje ob peki kostanjev

0 Komentarji
535
29 okt 2017

JESENSKO DRUŽENJE OB PEKI KOSTANJEV

V torek, 17.10.2017, je v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, enoti Kocljeva 2, potekalo že tradicionalno jesensko srečanje s starši ob peki kostanjev. Strokovne delavke smo predhodno naredile akcijski načrt in vsaka je imela svojo zadolžitev. Starši in stari starši so prinesli kostanje in drva. Strokovne delavke so narezale kostanje in skupaj z otroki izdelale »škrniclje« iz časopisnega papirja. 

Srečanje je potekalo na vrtčevskem igrišču, kjer so najprej strokovne delavke pozdravile starše. Po pozdravu so potekale različne igre. Starejši otroci in starši so se lahko igrali s padalom, tekmovali v vožnji samokolnic okrog stožca, ciljali žogice in se igrali rajalne igre. Mlajši otroci pa so svoje gibalne sposobnosti razvijali z zadevanjem pajkove mreže s cofi, s socialnimi igrami, premagovanjem ovir skozi pajkovo mrežo – elastiko, s hojo skozi viseče obroče ter s prenašanjem jesenskih plodov v kanglicah. 

Po koncu iger smo se vsi skupaj zbrali na velikem igrišču, kjer smo si postregli z že pečenimi kostanji in sokom. Po prijetnem druženju, klepetu in okusnih kostanjih, smo polni novih lepih spominov, zaključili druženje. 

Zapisala: Natalija Kranjec, dipl.vzg

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Kostanjev piknik s športno gibalnimi nalogami v Enoti Negova Pomladno druženje otrok in staršev Druženje z dedki in babicami nas bogati JESENSKO SREČANJE S STARŠI v oddelkih 1. starostnega obdobja enote K2
gibalne kostanjev pikni rajalne igre

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več