Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Jesenski orientacijski pohod jasličnih oddelkov enote Kocljeva 2

0 Komentarji
474
29 okt 2017

JESENSKI ORIENTACIJSKI POHOD JASLIČNIH ODDELKOV ENOTE KOCLJEVA 2

Gibanje je izjemnega pomena  za naše zdravje in počutje, česar se v našem vrtcu  dobro zavedamo. Prav tako vemo, da je hoja najbolj naravna in zdrava oblika gibanja. Dostopna je vsakomur, dobro vpliva na naše zdravje in počutje, nas krepi. Še najbolj pomembno pa je, da je dostopna v vseh letnih časih, saj za hojo ne rabimo dodatnih sredstev ali posebne opreme.

Zato smo se jaslični oddelki enote Kocljeva 2, v ponedeljek, 9. oktobra 2017 odpravili na orientacijski pohod po našem igrišču. Otroci so iskali in sledili puščicam, ki so jih pred tem skrbno nastavljali otroci in vzgojiteljici oddelka 2-3  let. Naloge, ki smo jih na poti našli, smo jih z veseljem izpolnjevali. Vsaka izpolnjena naloga kakor tudi puščice so nas  usmerjale do naslednje zastavljene naloge. 

Na poti do skritega zaklada nas je presenetil ježek, ki je zašel na naše igrišče. Otroci so bili nad njim navdušeni, ga opazovali, najbolj pogumni pa so ga tudi božali. Kot spomin, na srečanje z ježkom smo se z njim tudi fotografirali. Naš jesenski orientacijski pohod je tako minil v veselem vzdušju, ki ga je dodatno popestril izgubljeni ježek. 

Zapisala: Ivona Kovačič, dipl. vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Jesen prišla je spet k nam zares….v enoto Kocljeva 4 Obvestilo - zaprte bodo vse enote Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Otroci enote Črešnjevci na državnem srečanju otroških plesnih skupin POLETJE V ODDELKIH PRVEGA STAROSTNEGA OBDOBJA ENOTE KOCLJEVA 2 Malčki so se podali na pravljični pohod Malčki enote Negova, so veliki umetniki... Čebelice so peli tudi otroci iz enote Črešnjevci ČAROVNICE NA POHODU Prvi pohod za Športni program Mali sonček
orientacijski pohod zaklad

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več