Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Igralne urice za dojenčke

0 Komentarji
574
30 okt 2017

IGRALNE URICE ZA DOJENČKE

V želji, da bi delo in življenje v vrtcu približali staršem in njihovim najmlajšim družinskim članom, smo v sredo, 18. oktobra 2017 v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona, v telovadnici enote Kocljeva 2, organizirali prve IGRALNE URICE ZA DOJENČKE. Le-te so bile namenjene dojenčkom, starim med šest in dvanajst meseci. 

Trinajst dojenčkov je raziskovalo prostor in se igralo s telovadnimi rekviziti (plazili so se po blazinah in skozi tunel, se po klancu vzpenjali na višje blazine ter se igrali s plastičnimi žogicami in mehkimi žogami). 

Starši so ob igri z dojenčki uživali v medsebojnem druženju, se spoznavali in si izmenjali izkušnje. Za pogovor in informacije smo jim bile na voljo svetovalna delavka, Barbara Horvat, ravnateljica, mag. Breda Forjanič in pomočnica ravnateljice, Tatjana Jakopec Kager. 

Druženje smo zaključili ob kavici in domačem vrtčevem soku iz grozdja, vrste jurka.

Zapisala: Barbara Horvat, svet. delavka


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Vabilo na igralne urice za dojenčke v mesecu februarju Vabilo na cicibanove urice v tednu otroka Igralne urice za dojenčke v novembru odpadejo Igralne urice za dojenčke v oktobru Cicibanove igralne urice v tednu otroka Vabilo na igralne urice za dojenčke v mesecu aprilu OBVESTILO: Igralne urice za novince v Gornji Radgoni IGRALNE URICE V ENOTI NEGOVA Vabilo na igralne urice za dojenčke v februarju 2018 Vabilo na igralne urice za dojenčke v januarju 2018
dojenčki druženje igralne urice

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več