Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

GLASUJTE ZA PLES PIKAPOKA NAŠIH OTROK

0 Komentarji
367
16 okt 2019

Otroci vrtca Enote K2 in Črešnjevci so sestavili lastno koreografijo plesa na pesem Pikapoka od Poskočnih muzikantov, s čimer sodelujejo v nagradnem natečaju za slovenske vrtce.

Zelo so se potrudili in pridno vadili, zdaj pa potrebujejo vašo pomoč, in sicer tako da glasujete zanje. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete na povezavo spodaj in nato v desnem zgornjem kotu v modrem okvirčku kliknete na besedo Voted. Glasujete lahko vsak dan do 30. 10. 2019.

50 vrtec oz. skupin, ki bodo prejeli največ glasov, bosta izbrane vrtce obiskala dva člana skupine Poskočnih muzikantov in maskota Pikapoka. Obisk bo zajemal enourni zabavni program, v katerem bosta skupaj z otroki zapela in zaplesala.

https://woobox.com/32m7uo/gallery/4kMV3pd-1iI

https://woobox.com/32m7uo/gallery/HE64qYoopVI

 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: REDNI LETNI VPIS PREDŠOLSKIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2021/22 Obvestilo o rednem letnem vpisu predšolskih otrok Obvestilo o preklicu nujnega varstva otrok Redni letni vpis predšolskih otrok za šolsko leto 2020/21 Otroci enote Črešnjevci na državnem srečanju otroških plesnih skupin POSEBEN DOGODEK V TEDNU OTROKA Vabilo na cicibanove urice v tednu otroka POMURSKO SREČANJE PLESNIH SKUPIN: » MIGAM – GIBALNICA 2019« Vabilo na predavanje Otrok in digitalna tehnologija SPOZNAVANJE INTEGRITETE ZA OTROKE V VRTCIH
glasovanje nagradni natečaj pikapoka ples

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več