Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

EKO PUST IN CICIBANOV PUSTNI KARNEVAL

0 Komentarji
401
11 mar 2019

Tako kot že vsako leto do sedaj, smo tudi letos en dan pred pustnim torkom, v okviru celoletnih vsebin programa Eko šole,  priredili Eko pustovanje, na temo Vremenski pojavi in podnebne spremembe. V sodelovanju s starši so nastale zelo izvirne in raznolike pustne maske in očala iz odpadnega materiala. Otroci in strokovne delavke smo se s ponosom predstavili v vrtcu, v Domu starejših občanov Gornja Radgona in se sprehodili po mestu.

Na pustni torek pa so se vse pustne maškare zbrale na ploščadi pred vrtcem, kjer so se  predstavile s pesmijo, deklamacijo in plesom ter se posladkale s pustnimi flancati in čajem. Predšolski otroci so se odpravili na pustno povorko po mestu in občini, ostali pa skozi park in v Dom starejših občanov, s katerim zelo dobro sodelujemo že vrsto let.

Pustne norčije smo zaključili s pustnim rajanjem in preganjanjem zime, ob tem pa smo bili veseli, nasmejani in razigrani, saj se skupaj že veselimo prihoda pomladi.

Zapisala: Tina Obrulj, dipl.vzg.


0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: TA VESELI PUST »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Vabilo na cicibanove urice v tednu otroka Cicibanove igralne urice v tednu otroka OBELEŽILI 29. CICIBANOV DAN Tradicionalni pust in eko pust v naši enoti Eko pust v naši Enoti Cicibanove urice v tednu otroka Cicibanov pustni karneval Eko pustni karneval
Eko pust podnebne spremembe Pust vremenski pojavi

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več