Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Barvni noski 2024

0 Komentarji
42
30 maj 2024

Vsako leto v mesecu maju tradicionalno izvajamo v Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona popoldansko srečanje otrok, staršev in strokovnih delavk. Tudi letos smo v enoti Kocljeva 4 izvedli srečanje z naslovom Barvni noski z zanimivimi gibalnimi igrami, saj je gibanje letos tudi naše prednostno področje. Vstopnica za udeležbo je bil pobarvan nosek.

Otroci so se preizkusili v gibalnih nalogah na več postajah, kjer so za opravljeno nalogo prejeli štampiljko z motivom. Ko so zbrali določeno število štampiljk, so prejeli simbolično medaljo za sodelovanje.  

Letošnje srečanje je imelo tudi dobrodelno noto, katero smo izvedli v okviru projekta Društva Sobivanje. Zbirali smo igrače in otroška oblačila za Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Gornja Radgona. Starši otrok so v velikem številu prinesli igrače in oblačila, za kar so bile predstavnice RK Gornja Radgona, ki so prevzele podarjene stvari, zelo hvaležne. 

Gotovo ni bila to zadnja dobrodelna akcija, ki smo jo v okviru naše ustanove izvedli zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona in se bomo trudili še naprej za kakšen polepšan dan tudi drugih otrok, ne samo otrok, ki prihajajo v našo ustanovo.

                                                    Dobrota je tisto, kar združuje ljudi.


 Zapisala: 

Nada Veingerl, vzgojiteljica                                                        

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: ​SVETOVNI DAN ZEMLJE 2024 ​Prejeli smo zlato priznanje na Sejmu Altermed, ki je potekal od 15.3.-17.3.2024. ​RINGARAJA OTROŠKIH FOLKLORNIH SKUPIN 2024 »Že diši po kruhu«: predstavitev Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona na sejmu Altermed 2024 ​POPOLDNE BARVNIH NOSKOV VESELO POPOLDNE BARVNIH NOSKOV

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več