Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

​»Akcijo Deželak Junak podpiramo tudi zaposleni Vrtca Manka Golarja Gornja Radgona.«

0 Komentarji
166
12 jun 2023

V soboto, 3. 6. 2023, je v našem vrtcu potekal 33. Cicibanov dan. Deželak Junak se je v teh dnevih odpravil na dobrodelno pot po Sloveniji, kjer zbira denar, da bi se na morje lahko odpravilo čim več otrok. Ravno na ta dan pa se je vozil skozi naše kraje. Ko smo to izvedeli, smo se hitro z Radijem 1 dogovorili, da se ustavi tudi pri nas. Vsak izmed nas pa je prispeval svoj delež k skupni donaciji, ki je znašala 610 €.

Zjutraj ob 7. uri smo se kot vsako leto zbrali vsi zaposleni našega vrtca. Letos smo se izjemoma zbrali na našem parkirišču z namenom, da sprejmemo Deželaka Junaka. Pri vožnji mu je pomagal znani šef - Bine Volčič. Vso ekipo smo sprejeli ob zvokih našega »ansambla«. Za Deželaka smo pripravili en izziv, ki ga je ob naši pomoči tudi uspešno opravil. Zapel je pesem Ringa, ringa raja, njegova ekipa pa je zaplesala okoli njega. Okoli njih smo naredili krog še zaposleni in se pridružili petju in plesu. Za tem so še oni nas naučili njihov ples. Vzdušje je bilo več kot odlično. Potem smo mu predali našo »Jurmelado« (vrtčevsko marmelado iz jurke) in risbo Deželaka Junaka ter seveda našo donacijo. Poslovili smo se polni zadovoljstva in veseli, da smo bili tudi mi del te dobrodelne akcije. Deželaku Junaku in ekipi pa smo zaželeli uspešno pot in da jim bo letos na morje uspelo odpeljati čim več otrok. Veseli bomo vsakega nasmeha na otroškem obrazu, ki bo letos lahko videl morje. 

Zapisala: Maša Kaučič, dipl. vzg


0.0
Zadnja posodobitev: 12 junij, 2023
Sorodne Novice: ​JESENSKO DRUŽENJE S STARŠI IZ VRTCA MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA, ENOTA ČREŠNJEVCI ​TRADICIONALNO KOLESARJENJE OTROK, STARŠEV IN ZAPOSLENIH VRTCA ​TETKA JESEN JE PRIŠLA V ENOTO VRTCA ČREŠNJEVCI ​Sodelovanje vrtca s sejmom AGRA ​PLESNA SKUPINA VRTCA NA REGIJSKEM SREČANJU OTROŠKIH PLESNIH SKUPIN – PLESNE VIZIJE 2023 ​Z roko v roki – VRTEC MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA IN CENTER ZA KREPITEV ZDRAVJA GORNJA RADGONA ​Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona na sejmu Altermed v Celju ​EKO PUST V VRTCU MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA 2023 ​»Naj tudi na vašem oknu zažari srce« ​PRAVLJIČNI POHOD V VRTCU MANKA GOLARJA
Deželak junak dobrodelna akcija

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več