Saj vrtec kot dom je...že 80 let

NOVICE Objava dogodkov iz Vrtca Manka Golarja

Kostanjev piknik s športno gibalnimi nalogami v Enoti Negova

0 Komentarji
518
17 okt 2017

SREČANJE S STARŠI: KOSTANJEV PIKNIK S ŠPORTNO GIBALNIMI NALOGAMI

Dne 11.10.2017 smo se ob 16.00 uri dobili na igrišču starši, otroci in strokovne delavke. Strokovne delavke smo za otroke in starše pripravile gibalne naloge, ki so se odvijale po celotnem igrišču. Starši in otroci so se lahko pomerili v vožnji buč v samokolnicah, v nošenju divjih kostanjev v žlici in v kotaljenju buč skozi ovire, za vsako opravljeno nalogo so otroci prejeli štampiljko, ko so zbrali mlajši tri in starejši pet štampiljk so se za nagrado posladkali s pečenimi kostanji. Strokovne delavke smo poskrbele tudi za pijačo in otroško glasbo na katero so otroci skupaj s starši lahko tudi zaplesali.
Popoldan je kar prehitro minil v prijetnem vzdušju in druženju. Vsi smo bili mnenja, da takšna druženja pozitivno vplivajo na otroke, zbližujejo in pozitivno vplivajo pa tudi na starše in strokovne delavke, ki ob takšnih dogodkih pokramljamo v bolj sproščenem vzdušju.

Zapisala: Jasmina Paldauf, dipl. vzg.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Tetka jesen na obisku v enoti Črešnjevci »Pust - širokih ust« v enoti Kocljeva 4 Tradicionalni zajtrk v enoti Črešnjevci PRAVLJIČNO OBARVAN DAN V NAŠI ENOTI K4 TEDEN OTROKA V ENOTI NEGOVA Posebno priznanje za sodelovanje na 10. Medgeneracijskem športno zabavnem maratonu IGRALNE URICE V ENOTI NEGOVA Tradicionalni pust in eko pust v naši enoti Eko pust v naši Enoti ZANIMIV OBISK V ENOTI NEGOVA
druženje kostanji naloge piknik

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..Ankete

coffe

Hvala za sodelovanje...

Preberi si več

Kotiček za starše

Za starše

Starši sodelujejo v delavnicah...

Preberi si več

Dogaja se

IMG_4849 (Small)

Adventne delavnice...

      
Preberi si več